Originalitate

Cum poti sa faci diferenta intre un parfum original si unul contrafacut?

Verificati ambalajul

Parfumurile originale au celofanul  strans in jurul cutiei. Verificati daca celofanul este infasurat slab sau prost, pana la punctul in care se misca în jurul cutiei. Celofanul învelit necorespunzător este un semn revelator al parfumurilor contrafacute.

Sticla

Parfumurile originale au sticla de parfum de inalta calitate, suprafata neteda,fina, facute dintr-un material rezistent; la parfumurile contrafacute nu veti observa acest lucru. Numele parfumului este bine imprimat pe sticla, se simte in relief, nu se sterge cu usurinta; la parfumurile contrafacute nu vom observa acest lucru. De asemenea capacul parfumului trebuie sa fie bine prins de sticla, chiar daca am tine parfumul cu capul in jos.

Continut

Continutul parfumurilor originale, daca agiti sticla de parfum, la suprafata se vor crea bule, care dispar aproximativ in 10 secunde; la parfumurile contrafacute bulele dispar aproape instant.

Note

Complexitatea parfumului original consta in cele trei straturi de parfum care se dezvaluie de-a lungul timpului, constand in notele de varf, notele de mijloc si notele de baza. Aceasta complexitate asigura faptul ca parfumul este variat de la prima pulverizare pana la absorbtia completa a pielii. Parfumurile contrafacute voar avea un strat de parfum unidimensional, cu un miros slab dupa doar putin timp de purtare.

Longevitate

Acordați atenție longevitatii. Parfumurile originale durează în jur de 5-6 ore pe piele și pe haine pana la și 24 ore, în timp ce parfumurile contrafacute nu durează mai mult de 1 ora.

Va oferin o gama variata de produse, originale din Emiratele Unite Arabe (U.A.E) și Franța.

Suntem increzatori în parfumurile pe care le comercializam de aceea va și oferim posibilitatea de retur în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele comercializate.